Zoek
batterijen
Vind
dealers
Silver Dynamic
Als u op zoek bent naar een topbatterij voor uw hoogwaardige voertuigen die grote eisen stellen aan de stroomvoorziening of een batterij die blijvende energie biedt voor geavanceerde Start-Stop-technologie, dan hebben de Silver Dynamic-batterijen van VARTA de kracht en de ongeëvenaarde prestaties die u nodig hebt.
Meer weten
Blue Dynamic
Wanneer u afhankelijk bent van de veiligheid van uw voertuig en van de blijvende energie om alles op één dag gedaan te krijgen, bieden de Blue Dynamic-batterijen van VARTA de extra energie die u nodig hebt voor uw voertuig, ook voor voertuigen met conventionele Start-Stop-functionaliteit. Wanneer u wilt dat uw voertuig start, in wat voor dan ook, dan is de Blue Dynamic-batterijlijn voor u de juiste keuze.
Meer weten
Black Dynamic
Voor autobezitters die voor de eerste keer op zoek gaan naar de juiste verhouding tussen prijs en hoge kwaliteit, bieden de Black Dynamic-batterijen van VARTA kwaliteit waarvan u zeker bent dat ze langer meegaan. De Black Dynamic-batterij helpt voorkomen dat een batterij het opgeeft bij het voldoen aan de eisen van uw auto met betrekking tot stroomvoorziening en houden u op weg.
Meer weten

Waar VARTA werkt

Personenauto'sStart-StopBedrijfsvoertuigenPowersportsVrijetijdsbesteding
Tab_Automotive_275x100.jpg

Het 'Dynamic Trio' Krachtiger dan ooit tevoren.

Of u met uw eerste auto rijdt, met een gezinswagen, een auto met Start-Stop-functionaliteit of een voertuig dat hoge eisen stelt aan de stroomvoorziening, wij zullen u begeleiden naar de juiste VARTA-batterij voor u en uw voertuig. Als u een van onze Silver, Blue of Black Dynamic Trio-batterijen hebt, kunt u gerust rijden omdat u weet dat uw voertuig aangedreven wordt door superieure batterijprestaties.

Ontdek de technologie Ontdek het Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Geeft richting aan de toekomst van autobatterijen.

VARTA Silver Dynamic AGM en Blue Dynamic EFB-batterijen zijn de topkeuze voor het aandrijven van voertuigen met Start-Stop-functionaliteit en hun veeleisende elektrische behoeften. U kunt rekenen op onze AGM- en EFB-batterijen voor geavanceerde Start-Stop-technologie. Voor de mogelijkheid om alles aan te drijven wat op je weg komt, bieden Silver Dynamic AGM- en Blue Dynamic EFB-batterijen ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties.

Ontdek de technologie   Word een VSSP-partner  Ga naar de VSSP-partnerlogin
Ontdek Silver AGM en Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Zeer efficiënt qua kosten, weinig onderhoud

Of u nu trucks, bussen, touringcars, brandweerauto's, bulldozers of landbouwvoertuigen gebruikt, in ons uitgebreide assortiment speciale producten vindt u een oplossing voor elk zakelijk gebruik. VARTA Promotive-batterijen houden uw wagenpark op de weg terwijl uw total cost of ownership laag blijft.

Ontdek de technologie
Bezoek het business-portaal

Ontdek hoeveel u kunt besparen
Bereken hoeveel u bespaart
Batteries_Powersports_275x235.jpg

De nieuwste batterijen voor de meest geavanceerde motoren

VARTA biedt een omvattende Powersports-serie met 65 producten. En het assortiment wordt nog steeds uitgebreid. Dus of u nu een motor, jetski, sneeuwscooter, quad, terreinvoertuig of zelfs een zitmaaier heeft, u vindt altijd een geschikt VARTA Powersports-product.

Ontdek de technologie

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Nu worden er geen grenzen meer gesteld aan ontdekken

Stootvast, schokbestendig, geen lekkage en ook geen zorgen … reden genoeg waarom u kunt rekenen op onze batterijen voor caravans, campers, golfkarren en caddies en alle soorten boten. En dat is nog niet alles: ze zijn gebouwd voor totale betrouwbaarheid en beschikken over enorme energiereserves, zelfs als u ver van huis bent.

Ontdek de technologie 

VARTA Promotive EFB

De technologische maatstaf voor zware bedrijfsvoertuigen

Uw batterij. Uw levensstijl.

De nieuwe VSSP 2.1

De volgende generatie van het VARTA Start-Stop-serviceprogramma. Nu beschikbaar!