Zoek
batterijen
Vind
dealers

NL_b2c_slider_old_website.jpg

Silver Dynamic
Als u op zoek bent naar een topbatterij voor uw hoogwaardige voertuigen die grote eisen stellen aan de stroomvoorziening of een batterij die blijvende energie biedt voor geavanceerde Start-Stop-technologie, dan hebben de Silver Dynamic-batterijen van VARTA de kracht en de ongeëvenaarde prestaties die u nodig hebt.
Meer weten
Blue Dynamic
Wanneer u afhankelijk bent van de veiligheid van uw voertuig en van de blijvende energie om alles op één dag gedaan te krijgen, bieden de Blue Dynamic-batterijen van VARTA de extra energie die u nodig hebt voor uw voertuig, ook voor voertuigen met conventionele Start-Stop-functionaliteit. Wanneer u wilt dat uw voertuig start, in wat voor dan ook, dan is de Blue Dynamic-batterijlijn voor u de juiste keuze.
Meer weten
Black Dynamic
Voor autobezitters die voor de eerste keer op zoek gaan naar de juiste verhouding tussen prijs en hoge kwaliteit, bieden de Black Dynamic-batterijen van VARTA kwaliteit waarvan u zeker bent dat ze langer meegaan. De Black Dynamic-batterij helpt voorkomen dat een batterij het opgeeft bij het voldoen aan de eisen van uw auto met betrekking tot stroomvoorziening en houden u op weg.
Meer weten

Waar VARTA werkt

Personenauto'sStart-StopBedrijfsvoertuigenPowersportsVrijetijdsbesteding
Tab_Automotive_275x100.jpg

Het 'Dynamic Trio' Krachtiger dan ooit tevoren.

Of u met uw eerste auto rijdt, met een gezinswagen, een auto met Start-Stop-functionaliteit of een voertuig dat hoge eisen stelt aan de stroomvoorziening, wij zullen u begeleiden naar de juiste VARTA-batterij voor u en uw voertuig. Als u een van onze Silver, Blue of Black Dynamic Trio-batterijen hebt, kunt u gerust rijden omdat u weet dat uw voertuig aangedreven wordt door superieure batterijprestaties.

Ontdek de technologie Ontdek het Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Geeft richting aan de toekomst van autobatterijen.

VARTA Silver Dynamic AGM en Blue Dynamic EFB-batterijen zijn de topkeuze voor het aandrijven van voertuigen met Start-Stop-functionaliteit en hun veeleisende elektrische behoeften. U kunt rekenen op onze AGM- en EFB-batterijen voor geavanceerde Start-Stop-technologie. Voor de mogelijkheid om alles aan te drijven wat op je weg komt, bieden Silver Dynamic AGM- en Blue Dynamic EFB-batterijen ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties.

Ontdek de technologie   Word een VSSP-partner  Ga naar de VSSP-partnerlogin
Ontdek Silver AGM en Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Zeer efficiënt qua kosten, weinig onderhoud

Of u nu trucks, bussen, touringcars, brandweerauto's, bulldozers of landbouwvoertuigen gebruikt, in ons uitgebreide assortiment speciale producten vindt u een oplossing voor elk zakelijk gebruik. VARTA Promotive-batterijen houden uw wagenpark op de weg terwijl uw total cost of ownership laag blijft.

Ontdek de technologie
Bezoek het business-portaal

Ontdek hoeveel u kunt besparen
Bereken hoeveel u bespaart
Batteries_Powersports_275x235.jpg

De nieuwste batterijen voor de meest geavanceerde motoren

VARTA biedt een omvattende Powersports-serie met 65 producten. En het assortiment wordt nog steeds uitgebreid. Dus of u nu een motor, jetski, sneeuwscooter, quad, terreinvoertuig of zelfs een zitmaaier heeft, u vindt altijd een geschikt VARTA Powersports-product.

Ontdek de technologie

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Nu worden er geen grenzen meer gesteld aan ontdekken

Stootvast, schokbestendig, geen lekkage en ook geen zorgen … reden genoeg waarom u kunt rekenen op onze batterijen voor caravans, campers, golfkarren en caddies en alle soorten boten. En dat is nog niet alles: ze zijn gebouwd voor totale betrouwbaarheid en beschikken over enorme energiereserves, zelfs als u ver van huis bent.

Ontdek de technologie 

VARTA® Promotive EFB

VARTA® wint prijs als
beste batterijenmerk
voor vrachtwagens.

Wintervakantie

Test elke Batterij