Toewijding aan de milieubescherming

Een jong meisje dat lachend in een auto zit en met gesloten ogen haar teddybeer knuffelt

Johnson Controls speelt een actieve rol op het gebied van duurzame toepassingen en initiatieven met een breder effect op de wereld. Ons rentmeesterschap over het milieu, getuige ook onze afvalreductie en andere verantwoorde productieprocessen, hebben we altijd als een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsmatige verantwoordelijkheden beschouwd. Dit engagement vormt nu het hart van ons ecosteps®-programma dat een verantwoorde afvoer en recycling van gebruikte loodzuur-batterijen promoot.

We blijven ernaar streven om onze invloed op het milieu te beperken door de prestaties van onze faciliteiten te verbeteren, door duurzaamheid binnen de leveranciersketen te stimuleren en door onze natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen op een verantwoorde manier te gebruiken.

Duurzaam zaken doen met het oog op de komende generaties

Bij Johnson Controls nemen we altijd onze verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu en duurzaamheid zit in alles wat we doen. Met faciliteiten die gebruik maken van wereldwijd toonaangevende technologieën en de beste processen ter wereld hebben we met onze inspanningen op gebied van productie en recycling nieuwe industriële maatstaven gezet wat betreft gezondheid, veiligheid en milieu.

Onze toewijding aan duurzaamheid komt ook duidelijk naar voren in onze innovaties in de geavanceerde batterij-industrie voor hybride en elektrische voertuigen. We voorzien ook de aftermarket van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waarbij we onze klanten helpen om energie te besparen, om de vervuiling en het brandstofverbruik terug te dringen en om meer te recyclen.

Toonaangevend in het recyclen van loodzuur-batterijen

Johnson Controls is er trots op dat het een gesloten kringloopsysteem heeft helpen ontwikkelen, een van de beste succesverhalen op gebied van recycling ter wereld. En dankzij de onschatbare bijdragen van onze klanten hebben wij op onze beurt er aan bijgedragen dat loodzuur-batterijen de meest gerecyclede consumentenproducten van de VS zijn, met inzamelpercentages van meer dan 97 %.

Het meest geavanceerde recyclingcentrum in Europa werd in 1905 geopend door JCI in Krautscheid, Duitsland en is nu onderhevig aan verbeteringen om nog efficiënter te worden.

Bezoek Johnson Controls voor meer informatie over recycling

ecosteps®: de verantwoorde, duurzame manier om batterijen te recyclen

Ons efficiënte ecosteps-recyclingprogramma is de laatste logische stap wat betreft ons engagement om de natuurlijke hulpbronnen te behouden en om het milieu te beschermen. ecosteps is ontworpen om gebruikte voertuigbatterijen op een verantwoorde manier af te voeren en te recyclen, waarbij u gerust kunt zijn dat al het lood dat uit uw batterij wordt verwijderd, hergebruikt wordt en dat aan alle wettelijke voorschriften wordt voldaan.

Veel garagehouders binnen heel Europa zijn u al voorgegaan en hebben zich geregistreerd als officieel inzamelpunt.

VARTA® batterijzoeker

VARTA® dealerzoeker

Andere dealers zoeken