Een oude VARTA® reclame in geel en blauw

Vertrouw op VARTA®

Waar uw reis ook naartoe gaat, VARTA®-batterijen bieden u alle energie om u ter plaatse te krijgen. Of u nu met uw allereerste auto rijdt, een voertuig met Start-Stop-functionaliteit hebt of met een voertuig rijdt dat hoge stroomeisen stelt, VARTA®’s Black, Blue en Silver Trio Dynamic-batterijen bieden u de energie die u nodig hebt.

Tegenwoordig zijn onze producten te vinden in miljoenen auto’s, motorboten, motoren en campers. Elke VARTA®-batterij is standaard opgeladen met expertise en precisie. VARTA®-batterijen gaan langer mee, zijn minder gevoelig voor corrosie en hebben een lagere Total Cost of Ownership (TCO), kwaliteiten die u aantreft in al onze producten, van onze geavanceerde Start-Stop-producten voor auto’s tot onze Professional-producten voor speedboten. Als u kiest voor VARTA®, kiest u voor betrouwbare precisietechnologie in producten van topkwaliteit die optimale prestaties leveren.

Innovatie met een boodschap – VARTA®-batterijen vormen de drijvende kracht achter brandstofbesparende innovaties zoals Start-Stop-systemen. VARTA®-batterijen worden geproduceerd met tot 20 % minder uitstoot, uw auto start keer op keer en uw brandstofverbruik zal aanzienlijk worden teruggebracht.

Een eersteklas ervaring – Breng uw voertuig naar een garage die met VARTA® werkt en ervaar de voortreffelijke vervangingsservice.

Een buitengewone geschiedenis – Het merk VARTA® schrijft al meer dan 125 jaar lang geschiedenis. Grote autofabrikanten voorzien hun auto’s af fabriek met VARTA®-batterijen en ook automobilisten over de hele wereld vertrouwen massaal op VARTA®-batterijen.

Ondersteund door de wereldwijde marktleider

VARTA®-batterijen worden ondersteund door Johnson Controls Power Solutions, wereldwijd marktleider op het gebied van lood-zuurbatterijen en moderne batterijen voor conventionele, Start-Stop, hybride en elektrische voertuigen. En het eerste bedrijf dat lithium-ion-batterijen in massaproductie produceert voor hybride voertuigen. Tegenwoordig vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld op onze innovatieve producten.

Meer informatie

VARTA® batterijzoeker

VARTA® dealerzoeker

Andere dealers zoeken