VARTA® batterijzoeker

VARTA® dealerzoeker

Andere dealers zoeken

Vertrouw op VARTA® batterijen – De beste batterijen van de wereldwijde marktleider

Moderne voertuigen eisen het uiterste vermogen van uw batterij. VARTA® batterijen zijn het ‘hart’ van uw voertuig, of het nu gaat om een auto met Start-Stop-functie, een gewone auto, motorfiets, bedrijfswagen, vrachtwagen of plezier- of sportvoertuig. Een VARTA® batterij is altijd de beste oplossing!

Meer informatie

VARTA® batterijtest-programma

Laat uw BATTERIJ GRATIS TESTEN. Een derde van alle autopech wordt veroorzaakt door de batterij, dus
wees storingen voor en laat uw
batterij testen.

Meer informatie

BATTERIJTOEPASSINGEN

Personenauto's

Personenautobatterijen

Of u nu rijdt in uw allereerste auto, een gezinswagen, een auto met start-stop-functie of een tot in de puntjes uitgeruste auto met een hoge energiebehoefte, we helpen u met het kiezen van de juiste VARTA® batterij voor uw auto.

Bedrijfsvoertuigen

Batterijen voor bedrijfsvoertuigen

Door toenemende milieu- en veiligheidsvoorschriften, meer vrachtwagens met montagesystemen op de achteras en meer elektronische apparatuur in alle toepassingen, is de markt enorm in beweging. Onze ongeëvenaarde serie VARTA® batterijen voor zware bedrijfsvoertuigen is klaar voor de nieuwste marktvereisten.

Powersports

Powersports-batterijen

Powersports bestrijken een groot scala aan voertuigen zoals motors, quads, jetski's, terreinvoertuigen (ATV's en UTV's), scooters, sneeuwscooters en zelfs zitmaaiers. U vindt vast een VARTA® batterij die geschikt is voor één van deze toepassingen.

Recreatie

Recreatie Batterijen

De VARTA® Professional-serie is ontworpen voor gebruik op het water, bijvoorbeeld in elektrische boten, jachten en motorboten, maar ook voor campers en caravans. Voor een golfkar of vergelijkbare toepassing kiest u onze VARTA® recreatiebatterijen voor exceptionele prestaties en betrouwbaarheid.