VARTA® batterijzoeker


Je bent een Professional? Kijk op onze uitgebreide zoekfunctie in de VARTA Partner Portal.

VARTA® dealerzoeker

Andere dealers zoeken

Vertrouw op VARTA® batterijen – De beste batterijen van de wereldwijde marktleider

Moderne voertuigen eisen het uiterste vermogen van uw batterij. VARTA® batterijen zijn het ‘hart’ van uw voertuig, of het nu gaat om een auto met Start-Stop-functie, een gewone auto, motorfiets, bedrijfswagen, vrachtwagen of plezier- of sportvoertuig. Een VARTA® batterij is altijd de beste oplossing!

Meer informatie

VARTA® batterijtest-programma

Laat uw BATTERIJ TESTEN. Een derde van alle autopech wordt veroorzaakt door de batterij, dus
wees storingen voor en laat uw
batterij testen.

Meer informatie

BATTERIJTOEPASSINGEN

Personenauto's

Personenautobatterijen

Of u nu rijdt in uw allereerste auto, een gezinswagen, een auto met start-stop-functie of een tot in de puntjes uitgeruste auto met een hoge energiebehoefte, we helpen u met het kiezen van de juiste VARTA® batterij voor uw auto.

Bedrijfsvoertuigen

Batterijen voor bedrijfsvoertuigen

In de bedrijfswagensector is veel veranderd: wetgeving die strengere emissienormen vaststelt, het aantal overnachtingen in voertuigen, meer comfortapparatuur en het aantal extra verbruikers van elektriciteit, zoals parkeerkoeler/verwarming. Met de geavanceerde VARTA®-batterijen voor bedrijfsvoertuigen bent u goed voorbereid op alle veranderingen en klaar om uw TCO te verlagen.

Powersports

Powersports-batterijen

Powersports bestrijken een groot scala aan voertuigen zoals motors, quads, jetski's, terreinvoertuigen (ATV's en UTV's), scooters, sneeuwscooters en zelfs zitmaaiers. U vindt vast een VARTA® batterij die geschikt is voor één van deze toepassingen.

Recreatie

Recreatie Batterijen

De VARTA® Professional-serie is ontworpen voor gebruik op het water, bijvoorbeeld in elektrische boten, jachten en motorboten, maar ook voor campers en caravans. Voor een golfkar of vergelijkbare toepassing kiest u onze VARTA® recreatiebatterijen voor exceptionele prestaties en betrouwbaarheid.