Een man met een moersleutel in zijn hand die in een garage staat

Welkom bij de login voor het VARTA® Partner Portal

VARTA® kan u helpen om uw zaken efficiënter te doen draaien. Word vandaag nog onze partner en krijg informatie over de batterij. Van de tijd die nodig is om te installeren, instructies om de batterij te monteren tot algemene informatie over de batterij. Login op de partnersectie en vind de juiste batterij en de instructies die u helpen bij het vervangen. Door elke batterij te testen die uw garage binnenkomt, zult u een defecte batterij opsporen voor die kapotgaat! Kom meer te weten in ons batterijtestprogramma!

Login bij het VARTA® Partner Portal

Foto van een man die een tablet met de log-in-pagina van het VARTA® Truck Portal vasthoudt

Optimaliseer uw - total cost of ownership

De eisen die aan bedrijfsvoertuigen en de accu worden gesteld, zijn de afgelopen jaren volledig veranderd. Om wagenparkbeheerders te ondersteunen biedt VARTA een nieuw service-, opleiding- en informatieplatform aan. Hier kunt u meer te weten komen over de onderwerpen onderhoud, selectie en kostenoptimalisatie van uw accu.

Meer informatie

Test Every Battery

Batterijtest-programma

Waarom deelnemen aan het batterijtest-programma? De meeste bestuurders zien autobatterijen als reparatieonderdeel. Maar aangezien een op de drie gevallen van autopech wordt veroorzaakt door de batterij, is het veel logischer om batterijen als een onderhoudsonderdeel te behandelen.

Meer informatie